Chci vlastní terasu Twinson

Terasa – místo pro život

Terasa – místo pro život

Plánujete vylepšit terasu? Ta stará už je nevyhovující a potřebovala by jinou podlahu nebo se těšíte na zcela novou terasu? Pokud váháte, jak by měla finálně ta vaše vypadat a jaké zvolit materiály pro její vybudování, podívejte se na příklady zdařilých realizací.

Terasa je místo, které nejen atraktivně doplňuje zahradu či bazén, ale je i místem, zejména v teplejších částech roku, hojně využívaným a oblíbeným. Záleží proto na materiálu, který pro stavbu terasy zvolíme. Co tedy na podlahu terasy? Chcete-li ji mít nízkoúdržbovou, hezkou, bezpečnou, a aby vám dlouho sloužila, doporučujeme sáhnout po kompozitním materiálu. Kompozit, nebo-li dřevoplast Twinson je variabilní a splní představy o vysněné terase.

097-retuschiert-(1)_Majestic-Massive-Pro-min.jpg
Ukázka řešení terasy vybudované přímo u domu. Terasa plynule propojuje interiér se zahradou. Majitelé zvolili masivní palubky Twinson Majestic Massive Pro, které díky plnému jádru bez komor umožňují realizaci teras nejrůznějších tvarů – zkosené, ve tvaru lichoběžníku, zakulacené, atd. Stejný materiál byl v tomto případě použit i na terasu v prvním patře. Výsledkem je kompaktní sjednocený vzhled. Povrch palubek Majestic Massive Pro je potažen tenkou vrstvou polymeru, která ještě lépe chrání před poškrábáním a ulpívání skvrn od jídla či chemických prostředků. Je tak vysoce odolný a velmi nenáročný na údržbu.

_STK4119_Terrace-Essential-min.jpgPříklad terasy samostatně stojící. Zajímavé řešení břehu u řeky, které by jinak nebylo moc využívané. Stavba terasy z kompozitu Twinson ve variantě Essential Terrace místo zcela proměnila v komfortní zónu odpočinku s jedinečným výhledem. I v blízkosti vody tak může stát terasa s dlouhou životností. Kompozit Twinson Essential Terrace díky svému vyváženému složení (50 % PVC a 50 % dřevo) neabsorbuje vodu a tedy netrouchniví jako samotné dřevo. Aby si zachoval své vlastnosti, není potřeba ho nijak ošetřovat – odpadá nutnost natírání, moření, lakování či broušení.

Twinson-Terrace-Massive_8-min.jpgDetail dvou na sebe navazujících teras. Spojení jedné terasy s druhou nemusí vždy ctít rovné linie. Zaoblený tvar přidává na celkové atraktivitě. Stejně tak i zabudované LED osvětlení, které dotvoří příjemnou atmosféru po setmění. Palubky kompozitu Twinson Character Massive nabízí flexibilitu a díky masivnímu jádru je možné je nařezat jako dřevo. Jsou však odolnější, lépe odolávají působení střídání počasí či mechanické zátěži. Vyhýbají se jim i dřevokazné houby a škůdci. Montáž terasy Twinson je díky systému Click Twinson rychlá a snadná.

Twinson-Massive-image-photo_Character-Massive-min.jpgVenkovní bazén se už v současnosti neobejde bez přilehlé terasy. Dohromady tvoří funkční celek. Ovšem různé terasové materiály nabízí různé vlastnosti a kvalitu. Terasový kompozit Twinson Character Massive je ideálním řešením pro obložení bazénů – palubky jsou odolné vůči častému působení vody (i chlorované či jinak chemicky upravené), chůze na boso je bezpečná, povrch je protiskluzový a netvoří se na něm třísky, při slunečním žáru se tolik nerozpálí (jako dlažba) a v případě potřeby se rychle zchladí postříkáním vodou. Společnost Deceuninck, výrobce terasového kompozitu Twinson, poskytuje na svůj produkt záruku 25 let.