Chci vlastní terasu Twinson

Stavba terasy ještě nikdy nebyla tak snadná a rychlá

Stavba terasy ještě nikdy nebyla tak snadná a rychlá

Také se domníváte, že terasa a její montáž, to je velké množství šroubů a jejich zdlouhavé utahování? Kdepak. Časy se mění i v tomto segmentu.

Proč si neusnadnit práci, když to jde. Řešením je nový Twinson Click systém, který umožňuje rychlou a zároveň pevnou montáž podkladové konstrukce terasy Twinson. A to bez použití jediného šroubu! Díky tomu je pokládka jednodušší a šetří čas zkušeným montérům i šikovnému laikovi.

Montaz-terasy-systemem-Twinson-Click_Low-min.jpg

Montáž bez šroubů urychlí a zjednoduší celou stavbu terasy Twinson.

Klik a je to!

Systém pokládky Click Twinson je vhodný pro jakýkoli typ nebo velikost terasy. Na překážku není ani nerovnost terénu a výškové rozdíly. Tajemství „systému bez šroubů“ se ukrývá v několika flexibilních prvcích podkladové konstrukce. 


Twinson-Click-min.jpg  Twinson-Click_logo-min.jpg

Systém Twinson Click je navržen tak, aby výsledkem byla odolná terasa s dlouhou životností.

Nosný systém terasy stojí na výškově nastavitelných terčích skládajících se ze základny a nástavce (umožňují regulovat výšku konstrukce od 45 do 225 mm). Na nástavec se jednoduše nacvakne trojúhelníková patka Triax, která je užitečnou součástí systému a umožňuje montáž terasy v různém úhlu. Následuje upevnění hliníkového rámu opět nacvaknutím, a to do patek. Hliníkové profily se čtyřmi stejnými stranami jsou snadné pro manipulaci a garantují dlouhou životnost. Dají se jednoduše zkrátit dle požadované velikosti terasy. V posledním kroku přicházejí na řadu tři druhy spon, rovněž klikací, a opět bez využití šroubů. Pomocí těchto klikacích spon se již pokládají a upevňují terasová prkna Twinson jedno vedle druhého. A terasa je hotová! Tak snadné to je.


CF045125-min.jpg  S46A1430-min.jpg

Široký výběr barev a povrchových úprav, protiskluzové vlastnosti a žádné třísky, to jsou dřevoplastové terasy.

Poznámka: V případě montáže střešní terasy, je doporučováno pod patky Triax použít přídavné gumové podložky, aby se zamezilo případnému poškození střešní krytiny a zatékání.